Het LifeWorks Team

ASTA

NEI Master therapeut, coach en ECOintention practitioner

Alles is opgebouwd uit energie. De kwaliteit van de energie bepaalt de kwaliteit van de materie: dus van ons lichaam en van onze leefomgeving. Asta heeft een passie voor energiewerk, voor heling en voor het opsporen en oplossen van blokkades. Wanneer de energie (prana, qi) stroomt en goede informatie bevat, dan komt dat tot uiting in de vitaliteit van jezelf, je organisatie, je project. Asta heeft na haar IT-carrière een opleiding tot NEI therapeut gedaan en die uitgebreid met een NEI master. Zij komt snel bij de diepste bron van je probleem en begeleidt je naar loslaten en transformatie. Daar zet ze ook haar intuïtieve vaardigheden bij in. Ze heeft daarnaast diverse opleidingen en cursussen gedaan op het gebied van healing met intentie en levensenergie: o.a. Silva Mind Control, Reiki 1 en 2, Quantum Touch, Zhineng Qigong instructeur level 1 en 2, Energetische Geneeswijzen. En meest recent de 4-jarige opleiding tot ECOintention practitioner. Hiermee heeft zij ook alles over het in balans brengen van de levensenergie van de omgeving geleerd. De levensenergie van je omgeving heeft invloed op jou, dus hoe fijn is het om te wonen en te werken in een fijne 'energetische tent'? Asta wil graag zowel individuele mensen als bedrijven en natuur-organisaties helpen om hun balans te vinden en vitaliteit te bevorderen. 

PETER

Trainer en coach voor zakelijke markt

In een steeds sneller veranderende wereld is het belangrijk om met deze veranderingen om te gaan en daar je eigen weg in te vinden. Het is Peter's passie om professionals te helpen om het leven succesvoller, makkelijker en leuker te maken of te houden. Samenwerking, leiderschap, keuzes durven maken en prioriteiten weten, worden steeds belangrijker. Privé en zakelijk staan niet los van elkaar. Hoe kun je omgaan met de druk, informatie-overload en altijd bereikbaar zijn. Dat vraagt ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap. Wie ben je en waarom doe je wat je doet? Bewust zijn van doelen, gedachten, zorgen en angsten. Om de juiste leiderschapsstijl, de juiste commerciële aanpak te kiezen of om op een effectieve en effeciente manier te kunnen communiceren is naast het ontwikkelen van de juiste vaardigheden en kennis, met name de ontwikkeling van het peroonlijke leiderschap van eminent belang om het gewenste resultaat te krijgen.

Peter heeft 20 jaar in de informatatie technologie gewerkt in commerciële en management rollen en sinds 2004 ondersteunt hij professionals op het gebied van communicatie, leiderschap, teamontwikkeling en commercie. De laatse 30 jaar verdiept Peter zich in wat hemzelf en anderen drijft. Oa heeft hij een aantal jaren NLP opleidingen gevolgd en is hij mindfulness trainer.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?


Wil je vrijblijvend kennismaken met Asta of met Peter?Loop je ergens in vast in je leven, ben je verslaafd, kun niet meer met iemand praten zonder in boosheid te schieten, is er iets wat iedere keer misloopt? En wil je dat doorbreken? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Asta.


Is er een zakelijke uitdaging? Is er een behoefte aan training binnen de organisatie? Peter traint al meer dan 20 jaar managers en teams op het gebied van leiderschapsontwikkeling, complexe sales trajecten, communicatie en drijfveren & motivatie. Hij werkt samen met al even ervaren en competente collega's als een bredere inzet gewenst is. Maak een vrijblijvende afspraak met Peter om een maatwerkoplossing te bespreken. 


Ben je leider van een bedrijf of afdeling en wil je meer zekerheid dat je werkelijk je gestelde doelen gaat halen? Informeer dan eens bij  Asta naar wat ECOintention voor je zou kunnen betekenen. Ook als je een agrarisch bedrijf hebt of een natuurgebied beheert en je de natuur wil helpen regenereren en biodiversiteit verbeteren. ECOintention werkt!